Vafe IT
Voor ons staat de klant centraal


Onze diensten  

Website ontwikkelen en onderhouden

We leveren een breed pakket diensten, waarmee een meetbaar resultaat en een positieve impact op uw bedrijf gegarandeerd zijn. Gratis een website en binnen 48 uur online Wij hebben een  4  tal pakketten ontwikkeld voor Bedrijven, Organisaties en Particulieren. Een Start, Goud, Zilver en een Brons pakket.

Zomer actie in de maand juni en juli  2020 de eerste maand een GRATIS abonnement voor een (1) maand.

Wat doen wij

Wij ontwikkelen en onderhouden voor u een Website welke door u in samenwerking met ons is gemaakt.Voor u betekend dit dat u geen omkijken hiernaar heeft, ook bespreken wij met u de statisitieken van uw Website, bezoekers aantallen etc.

Start pakket : Maandelijks besteden wij 1 uur in onderling overleg met u aan uw Website. Voor 12,50 euro per maand.

Brons pakket :Maandelijks besteden wij 2 uur in onderling overleg met u aan uw Website. Voor 25,00 euro per maand.

Zilver pakket : Maandelijks besteden wij 3 uur in onderling overleg met u aan uw Website.Voor 37,50 euro per maand.

Goud pakket : Maandelijks besteden wij 4 uur in onderling overleg met u aan uw Website.Voor 50,00 euro per maand.

De pakketten welke wij aanbieden zijn voor een contract periode van 3, 6 of 12  maanden, en worden aan het einde van de periode in onderling overleg met u weer verlengt, en hebben dan een opzegtermijn van 1 maand.

Er zijn 2 betaalmogelijkheden nl. een pakket waar U vooruit of  achteraf  betaald. Bij vooruit krijgt U een korting van 1 % bij 3 maanden, 2 % bij 6 maanden en  3 % bij 12 maanden.

De Webhosting kunnen wij vanaf 12,00 euro per jaar voor U verzorgen, met andere woorden dat Uw Websites beschikbaar komt op het internet, de kosten hiervan zijn niet opgenomen in de Start, Brons, Zilver of  Goud pakket.

Indien U nog geen domein heeft kunnen wij dit voor U verzorgen (voor 5,00 euro voor een .nl domein), een bestaand domein of Website kunnen wij ook verhuizen voor U. Onze brochure.

Reparatie en onderhoud PC, Laptop, Tablet, printer

Wij kunnen deze reparaties (zowel hardware als software) en overige randapparatuur, bij u op locatie doen, of bij ons op kantoor, vooraf bepalen wij wat het beste is aangezien we bij ons op kantoor over alle zaken beschikken om de reparatie zo goed als mogelijk voor u te kunnen doen. Tevens verkopen wij ook computer Desktop, Laptop, Notebook, Tablet, Printer en overige randapparatuur,  kijk hiervoor op onze webwinkel. Mocht u zelf een computer, Desktop, Laptop, Notebook, Tablet en Printer willen verkopen kijk dan ook even op onze webwinkel. Voor deze activiteiten werken we nauw samen met een van onze business partners.

Verkoop nieuw en gebruikte computers

Wij verkopen nieuwe en gebruikte computers (Desktop, Laptop, Notebook), Tablet,  ook Apple computers en diverse randapparatuur, kijk hiervoor in onze webwinkel.

Alle prijzen zijn exclusief de verschuldigde 21 % BTW.

Neem vrijblijvend contact telefonisch 085-0470465 of per e-mail info@vafeit.nl op voor meer informatie

Bekijk onze brochure.

E-mailen
Bellen
Map
Info