Vafe IT
Voor ons staat de klant centraal


Welkom bij Vafe Informatie technology

 

Om in de hedendaagse economie het hoofd boven water te kunnen houden en u te kunnen onderscheiden van de concurrentie, moet uw bedrijf zich concentreren op de kernactiviteiten.

Als u teveel tijd kwijt bent aan nevenzaken, wordt u afgeleid van uw eigenlijke werk en kan uw bedrijf niet efficiënt opereren.

Onze professionele services nemen u deze extra taken uit handen, zodat u alle aandacht kunt besteden aan de activiteiten waar u echt goed in bent!

Wij analyseren uw bedrijfsprocessen m.b.t. de ICT en bieden ondersteuning voor alle IT aspecten, zodat u zich alleen maar bezig hoeft te houden met uw kerntaken.

Wij zijn gespecialiseerd voor de kleine ondernemers voor het ontwikkelen en onderhouden van uw website, indien gewenst gekoppeld aan een facebookpagina. Wij ontwikkelen de website GRATIS voor U. Een abonnement al voor 3 maanden voor nog geen 12,50 euro per maand. Kijk bij onze diensten of lees onze brochure. Tevens doen wij ook reparaties aan pc, laptop, notebook, tablet en printers voor zowel MS (Windows) als IOS  (Apple) apparatuur en overige randapparatuur.

Voorjaars actie in de maand april en mei  2020 de eerste maand een GRATIS abonnement voor een (1) maand.

Ook verkopen wij nieuwe en gebruikte computers (Desktop, Laptop of Notebook) en tablet kijk in onze webwinkel.

Neem vrijblijvend contact telefonisch 085-0470465 of per e-mail info@vafeit.nl op voor meer informatie ! 

Bekijk onze brochure.

E-mailen
Bellen
Map
Info